De beste content

elke maand weer

Transparantie, flexibiliteit en kwaliteit. Wij hebben altijd een oplossing voor jouw contentbehoefte. Neem losse content af, zoals tekst, beeld of video, of neem een contentabonnement. Daarmee heb je vrije keuze in je content. Maandelijks opzegbaar.

Kollektif Media biedt de beste content voor mkb en non-profit. Met onze oplossingen profiteer je van:

 • Transparante tarieven
 • Flexibele keuze in je content, zoals tekst, beeld of video
 • Maandelijks vrij opzegbaar

Solo

Losse content

Eenmalige opdrachten

Vanaf €10,50 per credit

Download contentcatalogus

Starter

20 credits

€269,- / maand

€13,45 per credit

Download contentcatalogus

Business

40 credits

€519,- / maand

€12,99 per credit

Download contentcatalogus

Expert

80 credits

€999,- / maand

€12,49 per credit

Download contentcatalogus

Enterprise

160 credits

€1899,- / maand

€11,87 per credit

Download contentcatalogus

Agency

Maatwerk

Oplossing op maat

vanaf €10,50 per credit

Download contentcatalogus

Kunnen we je helpen?

Maak je liever een afspraak op maat voor een vast af te nemen hoeveelheid content of kunnen we je helpen met een andere vraag? Neem hiervoor contact met ons op! Of plan direct hieronder eenvoudig en vrijblijvend een gesprek in. 

Veelgestelde vragen

Meld je aan via de abonneer je-knoppen hierboven. Of neem anders contact met ons op via telefoon 085 065 7324 of e-mail: info@kollektif.nl. Je abonnement start zodra we je betaling ontvangen hebben.

Er zijn geen contracten of opstartkosten. Je kunt je abonnement met Kollektif wijzigen of annuleren wanneer je maar wilt.

Upgrade of downgrade je account wanneer je wilt door contact met ons op te nemen. Upgrades gaan direct in, downgrades en annuleringen gaan in aan het eind van je huidige betaalperiode.

Neem contact met ons op om aan te geven hoeveel extra credits je wilt afnemen. Deze verrekenen we op prepaid basis. Als je je abonnement jaarlijks betaalt, kun je extra credits ook prepaid met korting betalen.

Jazeker. Ongebruikte credits blijven een jaar geldig. Elke content die je afneemt, verrekenen we eerst met de oudste nog openstaande credits.

Annuleer je abonnement wanneer je maar wilt door ons een mail te sturen naar info@kollektif.nl. Na annulering kun je jouw openstaande credits nog gebruiken tot het einde van je abonnementsperiode.

Elke vorm van content vraagt zijn eigen unieke aanpak. Doorlooptijden verschillen dan ook van blog tot foto en van post tot video. Reken op de volgende gemiddelde aanlevertijden voor een eerste versie per contentvorm. Deze gelden na de start van de opdracht:

  • Social media-post 1-2 werkdagen
  • Blog 3-5 werkdagen
  • Stockfoto’s gepersonaliseerd 3-5 werkdagen
  • Bedrijfsvideo 5-7 werkdagen

Een revisieronde duurt gemiddeld 1-3 werkdagen, ongeacht de contentvorm.

Bij alle contentvormen zijn twee revisies binnen 10 werkdagen na levering inbegrepen.

Wij streven er altijd naar om content in één keer goed af te leveren, maar als je vragen, wijzigingen, wensen of aanvullingen hebt, laat het ons weten.

Al onze contentmakers hebben de kennis die verwacht mag worden om zich een onderwerp eigen te maken. Ze zijn creatief, werken met passie voor hun vak en weten hoe ze een onderwerp nieuw leven kunnen inblazen.

Zodra een contentmaker zijn productie heeft aangeleverd, volgt een toets door ons redactieteam. Zij zorgen ervoor dat onze interne richtlijnen zijn gevolgd, dat de briefing en de content overeenkomen en dat de content uniek is.

Klanten

Waarom Kollektif?

Kwaliteit

We zetten de allerbeste contentmakers in, wanneer jij ze nodig hebt.

Flexibiliteit

Deze maand een video en 3 blogs? Volgende maand een fotoshoot? Geen probleem!

Transparantie

Eén vast bedrag
Eén factuur
Eén contactpersoon

Testimonials

“De samenwerking bevalt uitstekend. Sinds we onze content met hulp van Kollektif Media verspreiden, bereiken we niet alleen Nederlandse, maar ook internationale media.”
Johannes de Vreeze, ECT Marine
Johannes de Vreeze
Partner/eigenaar ECT Marine
"Kollektif gaf ons webproject wind in de rug. De communicatie was goed en Kollektif speelde in op feedback en verzoeken. Erg tevreden! Bedankt voor de samenwerking!"
Erhan Bayraktar Samenzijn Zorgprofessionals
Erhan Bayraktar
Eigenaar Samenzijn Zorgbemiddeling