Zichtbaarheid vergroten

Je verhaal bepaalt wie je bent en wat je doet.
Wij halen het maximale uit jouw verhaal en vergroten daarmee je zichtbaarheid!

NBBU logo
logo Circle8
logo Compagnon
logo ECT Marine
logo hinttech
logo Multilease
logo Kindercampus Molenpark
logo Reshare
logo Zeno Zorg
logo Symphony of Soils
logo SVB
logo CO2l Farming
Codaisseur logo
Logo Rebrandt
logo Arts en Zorg

Wat maakt je verhaal succesvol?

Belangrijke verhalen verdienen een podium. Maar om zichtbaarheid te krijgen, is het belangrijk de juiste snaar te raken. Een goed verhaal doet precies dat:

  • Het bevat herkenbare personages en situaties;
  • Roept emoties op;
  • Wekt vertrouwen en geloofwaardigheid;
  • Laat zien dat je je publiek begrijpt;
  • Realiseert verandering en actie bij je doelgroep.

Er zijn veel bepalende factoren voor het realiseren van de juiste exposure. Een goed verhaal voldoet aan allemaal. Wij geven jouw verhaal de juiste toon en beste vorm. Een voorbeeld zie je in de video hiernaast.

 

Recente en actuele projecten

Johannes Bakker CO2l Farming

“Heel succesvol!”

“Ik denk regelmatig dat ik iets moois heb bedacht. En dan zegt Kollektif: ‘We kunnen het toch beter even anders doen.’ En dat blijkt dan heel succesvol te zijn!”

Johannes Bakker | Oprichter CO2l Farming
Kollektif Media - Zichtbaarheid vergroten_1

Een goed verhaal vergroot je exposure

Welke vragen heeft je doelgroep? Hoe krijgen ze informatie over het onderwerp waarin jij uitblinkt? Wat zet hen aan tot actie?

Mensen hebben behoefte aan duidelijke verhalen. Een communicatiestrategie brengt structuur aan in je verhaal, produceert de content en toont je doelgroepen de belangrijkste informatie die zij nodig hebben om je verhaal goed te begrijpen.

Dat is zichtbaarheid optimaliseren. Een mix van strategie, contentvormen en menselijke psychologie. Zo zorgen we dat mensen openstaan voor jouw boodschap.

Content die jouw verhaal effectief vertelt

Woorden doen ertoe. Verhalen doen ertoe. Met PR, PA en contentmarketing vertellen en verspreiden we jouw boodschap optimaal.

Public relations (PR)

Met PR creëren we publiciteit voor jouw verhaal. Met pers- en communicatiecampagnes beïnvloeden we de publieke perceptie van je doelgroep en vergroten we het bewustzijn over jouw werk en doelstellingen.

Public affairs (PA)

Met PA bouwen we aan relaties tussen jouw organisatie en beleidsmakers. Hét instrument hiervoor is het op het juiste moment verstrekken van informatie en invalshoeken aan politici en beleidsmakers.

Contentmarketing

Met contentmarketing helpen we je relevante en waardevolle content te verspreiden. Dit kan zowel tekst zijn, maar ook beeld, video, vormgeving of audio. We hebben hiervoor alle disciplines in huis.

Communicatie die jouw verhaal tot leven brengt

Communicatie die jouw verhaal tot leven brengt

Origineel en inzichtelijk? Nieuwswaardig en impactvol? Om welk onderwerp het ook gaat, we leveren geen ‘lege’ publicaties af. We creëren communicatie die meerwaarde heeft, die je doelgroep verder helpt.

Wat wil je doelgroep weten? Welke informatie heeft hij of zij nodig? Waar slaat je publiek op aan? Hoe kunnen we je verhaal onderbouwen? Hoe mobiliseren we je doelgroep?

We geven hen een nieuwe manier waarop ze naar jouw verhaal kijken, een nieuwe manier waarop jij jezelf kunt zien.

Altijd in de vorm die bij jou past

Tekst

Jouw boodschap perfect in je eigen stijl verwoord.

Fotografie

Sprekende beeldverhalen met maatschappelijke impact.

Vormgeving

Geef visuele uitstraling mee aan je verhaal.

Video

Zet je wereld in beweging met inspirerende en heldere video's.

Hoe kunnen we jouw zichtbaarheid vergroten?

Uiteindelijk helpen wij het liefst organisaties die een maatschappelijke impact willen maken. Dat is onze drijfveer. We willen dat jouw verhaal, jouw boodschap gehoord wordt.

Contact

Tal van samenwerkingen in diverse sectoren

Elke organisatie is uniek, maar de mooiste resultaten boeken we in de volgende categorieën.

MKB

Jezelf onderscheiden in je niche, op basis van je deskundigheid, innovatief vermogen of maatschappelijke verantwoordelijkheid. Steeds meer MKB-organisaties zien hoe belangrijk het is om kennisleider te zijn in hun sector. Wij helpen jou om deze rol te pakken!

Branchevereniging

Als branchevereniging of belangenbehartiger wil je iets bereiken voor je achterban. Met relevante en duidelijke communicatie kun je invloed uitoefenen onder beleidsmakers en politici en je meerwaarde onder ogen brengen van je leden.

Non-profit

Als non-profitorganisatie heb je een missie te verwezenlijken: bewustwording creëren, donaties of fondsen werven of beleid beïnvloeden. Dat vraagt een specifieke communicatie-aanpak. Wij helpen je als organisatie zonder winstoogmerk aan een resultaatgerichte strategie.

Vergroot ook je zichtbaarheid. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Ken je doelgroepen. Weet wat hen drijft en begrijp hoe je hun problemen kunt oplossen.
Wij helpen je je zichtbaarheid te vergroten door hen de informatie te geven die zij nodig hebben.

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.