Over

Kollektif Media

Wij vinden dat je jouw verhaal moet vertellen, in unieke, professionele teksten, foto’s, video’s en meer. Wij helpen je.

Kollektif Media bureau over ons

Kwaliteit

Alleen de allerbeste contentmakers.

Flexibiliteit

Video, foto, blogs? Geen probleem!

Transparantie

Eén adres, één contact, één factuur.

Kollektif Media voor mkb en non-profit

Content maken is moeilijk

Wij staan klaar als het moeilijk wordt

Bij Kollektif Media snappen we hoe het gaat. Doelen bepalen, strategie uitstippelen en benodigdheden en kanalen in kaart brengen is één. De daadwerkelijke uitvoering, de contentproductie, dat is een ander verhaal.

Wij helpen onze klanten hiermee. Alle content die jij nodig hebt, neem je bij ons af. De ene maand een video, een blog of een persbericht. De volgende maand een social media-campagne, eventfotografie of een position paper.

Wij helpen klanten die de tijd en expertise missen om alle contentvormen te maken die zij nodig hebben. Projectmatig of structureel in de vorm van een abonnement. In de loop der jaren hielpen we uiteenlopende organisaties, van mkb tot non-profit, met het naar buiten brengen van hun boodschap.

Jouw expertise

Verdient een podium

Relevante en hulpvaardige informatie verdient een podium. Altijd. Met onze contentmakers ondersteunen met organisaties in hun contentmarketing. 

Contentmarketing is de duurzaamste manier van marketing bedrijven en op de lange termijn de succesvolste manier. Met goede content help je mensen verder in hun zoektocht en behoefte. 

Met goede contentmarketing verdien je de aandacht, in plaats van dat je deze opeist. Met contentmarketing bied je meerwaarde aan je doelgroep. Zo bouw je aan een positie als kennisleider. Je toont dat jij de expert bent bij wie je doelgroep te rade kan gaan.

Kollektif Media plan een gesprek

Kollektifs

Collectief

Kollektif Media werkt met een collectief aan contentmakers, bestaande uit een kernteam en een netwerk van specialisten. Zo stellen we voor elk project en voor elke klant iedere keer weer het beste team van contentmakers samen.

Marcel Otto Kollektif Media

Marcel Otto

Chief Kollektif

Anchrit Edelaar Kollektif Media

Anchrit Edelaar

Chief Hop Hop

Robert Tjalondo Kollektif Media

Robert Tjalondo

Captain Flashlight

Floris Visman Kollektif Media

Floris Visman

Commander Copy

Anne Runia Kollektif Media

Anne Runia

Count Vidprod

Joep van Osch Kollektif Media

Joep van Osch

Duke of Doc