Diensten

Contentcreatie

Contentcreatie is de uitvoering van je contentstrategie. Spreek je doelgroep aan met informerende, overtuigende en prachtige content. Content die past bij je merk, je budget en je planning.

Goede, overtuigende content creëren is een flinke uitdaging. Met onze diensten voor contentcreatie nemen wij je die zorg uit handen.

Contentcreatie Kollektif Media

Grotere autoriteit, groter bereik

Voordat mensen je product of dienst kopen, moeten ze eerst overtuigd zijn van je verhaal. 

Overtuigende content verkoopt je expertise, autoriteit en betrouwbaarheid. Je content toont jouw meerwaarde voor jouw prospects en klanten.

Publiceer enthousiasmerende en interessante verhalen, gemaakt door onze contentexperts.  Ons contentproces is optimaal ingericht voor efficiënte contentcreatie van topkwaliteit. 

Beweeg je doelgroepen richting conversie. Wil je een whitepaper voor leadgeneratie? Blogs voor meer traffic? Of een persbericht voor gratis publiciteit?

Contentcreatie
diensten

Blog posts - Kollektif Media

Blog posts

Bloggen is de efficiëntste manier om zichtbaarder te zijn. Het verschil tussen goede blogs en uitmuntende blogs? Een team met de beste schrijvers, aangevuld met een karrevracht data.

Topic cluster - Kollektif Media

Topic clusters

Win de online concurrentieslag met een web aan informatie over één onderwerp. Blog posts zijn de bouwstenen, een topic cluster is het bouwwerk waarin je je expertise etaleert.

Sales content - Kollektif Media

Sales content

Vergroot de resultaten van je sales apparaat met gerichte content voor prospects en klanten. Een geoliede tandem van marketing en sales vergroot je leadgeneratie en de overtuigingskracht van je offertes.

Persbenadering - Kollektif Media

Persbenadering

Verkrijg gratis publiciteit door journalisten te overtuigen jouw verhaal te publiceren. Benut het bereik en de gevestigde onafhankelijke autoriteit van media. Deel via hen jouw expertise met je doelgroepen.

Persbericht - Kollektif Media

Persberichten

De meeste persberichten worden niet opgepikt. Vergroot de kans op gratis publiciteit. Profiteer van de marketingkennis en journalistieke achtergrond van onze schrijfexperts. Check eerst gratis of je echt nieuws hebt.

Whitepapers - Kollektif Media

Whitepapers

Vergroot je overtuigingskracht met een whitepaper. Daarin toon je jouw expertise. Overtuig prospects en klanten met jouw inhoudelijke deskundigheid en versterk hun draagvlak voor jouw organisatie.

eBooks - Kollektif Media

eBooks

Vergroot conversies op je website met aantrekkelijk ontworpen ebooks. Gebruik ebooks om specifieke vragen van je doelgroepen gedetailleerd te beantwoorden. Vul ze met praktische tips en tricks.

Perslijsten - Kollektif Media

Perslijsten

Leer de juiste journalisten, bloggers en influencers kennen. Voeg namen en contactgegevens toe aan je perslijst. Vergroot daarmee je netwerk met professionals die jou gratis publiciteit kunnen opleveren.

Pillar pages - Kollektif Media

Pillar pages

Schrijf uitgebreide pillar pages als cornerstone onder je contentcreatie. Etaleer je kennis en expertise over een specifiek onderwerp op één overzichtelijke centrale webpagina. Toon je doelgroep dat jij de expert bent.

Nieuwsbrieven - Kollektif Media

Nieuwsbrieven

Vergroot de betrokkenheid van je achterban met regelmatige digitale nieuwsbrieven en mailings. Informeer hen over nieuwe inzichten, actuele ontwikkelingen en hulpvaardige achtergrondstukken.

Interviews - Kollektif Media

Interviews

Laat je vakgenoten, stakeholders en klanten aan het woord in een vraaggesprek. Versterk jullie onderlinge relatie en toon bestaande en nieuwe prospects en klanten tegelijkertijd je inhoudelijke expertise.

Case studies - Kollektif Media

Case studies

Boost het vertrouwen in jouw organisatie met case studies op je website. Case studies vergroten je betrouwbaarheid. Publiceer case studies over de bezwaren en zorgen van je doelgroep en toon je eerder geboekte resultaten.

Uitgelichte artikelen contentcreatie

Klaar voor groei?

Laten we beginnen.