Diensten

Contentstrategie

Zet je merk sterker in de markt met efficiënte content. Stippel een strategie uit die je doelgroepen aanspreekt, je expertise toont en de resultaten van je inspanningen meet.

Een goede contentstrategie versterkt je marketing, boost je sales en laat je bedrijf groeien.

Contentstrategie Kollektif Media

Succes voor de lange termijn

Onze dienstverlening richt zich op jouw langetermijnsucces. Spreek je doelgroep aan met overtuigendere en efficiëntere content. Zo creëren we organische groei.

Met een datagedreven, resultaatgerichte contentstrategie verhoog je je zichtbaarheid, autoriteit en conversie.

Jouw doelen, doelgroepen, kanalen en middelen zijn het uitgangspunt. Wij maken een meetbare strategie gericht op impactvolle content en de best mogelijke return on investment (ROI).

Contentstrategie
diensten

Onderzoek analyse - Kollektif Media

Onderzoek en analyse

Stippel een contentstrategie uit op basis van inzichten uit onderzoek en analyse naar je doelen, doelgroepen, middelen en kanalen.

Persona-ontwikkeling - Kollektif Media

Persona-ontwikkeling

Overtuig je ideale doelgroepen beter door hun behoefte, vragen en zorgen in kaart te brengen en te achterhalen hoe je hen het beste benadert.

Content audit - Kollektif Media

Content audit

Haal meer uit je huidige content door verbeteringen vast te stellen, de content op te nemen in je strategie en quick wins te behalen.

Zoekwoordenonderzoek - Kollektif Media

Zoekwoordenonderzoek

Vergroot je zichtbaarheid met de juiste zoekwoorden, op basis van zoekgedrag, en verbeter je SEO en organische groei.

Digitale PR - Kollektif Media

Digitale PR

Vergroot je netwerk met journalisten, bloggers en influencers via sterke PR-campagnes en persberichten die resulteren in backlinks, social media mentions en betere SEO.

Contentplanning - Kollektif Media

Contentplanning

Vergroot de ROI en conversie van je content door efficiënte content te maken die je bereik maximaliseert en aansluit op je doelen en doelgroepen.

KPI's meten - Kollektif Media

KPI's meten

Verbeter je resultaten door je succes te meten aan de hand van de juiste marketing-KPI’s, je strategie aan te scherpen en door de resultaten te behalen die je nastreeft.

Uitgelichte artikelen

Klaar voor groei?

Laten we beginnen.