Score met
de juiste content.

Commerciële content

Commerciële content heeft maar één doel: overtuigen. Overtuigen dat jij de beste partij bent om in te schakelen. Dat jouw producten en oplossingen de juiste zijn. En dat jouw mensen je klanten het beste kunnen helpen. Wij helpen je aan de juiste content.

Voordelen van commerciële content

Direct succes

Met de goede sales teksten kun je leads direct converteren tot klanten. Denk aan een goede sales mailing of een aantrekkelijke verkoopbrief.

Van leads naar klanten

Marketing zet voor, sales scoort. Vind leads met content marketing. Gebruik converterende commcerciële content om er klanten van te maken.

Overtuigende offertes

Een goede offerte sluit inhoudelijk aan bij je klant. Maar structuur en stijl zijn minstens zo belangrijk. Wij helpen je overtuigende offertes schrijven.

Optimale buyer's journey

Bied je klant in iedere fase van de klantreis de juiste informatie, producten en diensten aan. Sla de goede toon aan en bouw een relatie op.

Kies jouw oplossing

Goede commerciële content vergemakkelijkt de buyer’s journey. Combineer marketing content met sales content. Gebruik marketing om jezelf te presenteren, te vertellen wie je bent en waar je voor staat. Converteert met sales content.

Verkoopbrieven, sales mailings, converterende webcontent, offertes. Vertel ons wat je nodig hebt en wij schrijven het.

persbericht verspreiden kollektif media persbenadering

Marketing & sales alignment

Marketing zet voor, sales maakt af. Dat is in het kort het voordeel als beide beter samenwerken.

Hoe beter je plan hoe groter je winkansen. Een goede EMVI-schrijver verwoordt je offerte in heldere en aantrekkelijke taal.

Hoe schrijf je zelf betere teksten? Wij leren je hoe je content maakt voor je doelgroep, content die converteert en scoort.

Tips & tricks over commerciële content