Contentcatalogus

Hoeveel moet je investeren in je content?

We zetten hier onze tarieven voor je uiteen. Hiermee bepaal je zelf welke investering voor jouw situatie het beste werkt. 

Wat heb ik nodig?

Je wilt je zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten. Investeren in content – zoals tekst, beeld en video – is je beste keuze.

Het is goed om te weten dat het succes van je strategie zit in de structurele productie van content. Daarom hebben we bij Kollektif Media een makkelijke oplossing bedacht: contentabonnementen.

Met een contentabonnement verzeker je je voor een vast bedrag van een structurele stroom content. 

Contentstrategie mindmap Kollektif Media
Kollektif Media

Hoeveel kost mijn abonnement?

We zetten onze tarieven uiteen in een contentcatalogus. Deze kun je hier downloaden. Hierin vind je een overzicht van de verschillende vormen content die we maken en wat deze kosten.

Goede content maken, blijft maatwerk. De tarieven zijn daarom een indicatie, maar ze geven je houvast bij het bepalen welk contentabonnement het beste bij jou past.

Onze abonnementen zijn all in. Er zijn dus geen verborgen kosten. Wil je je abonnement tijdelijk of structureel op- of afschalen, dan kan dat op elk moment!

Download de contentcatalogus

Krijg inzicht in de investering die je in jouw content wilt doen. Kies het abonnement dat het beste bij jouw situatie past. Vervolgens kiezen we maandelijks samen de juiste mix van tekst en beeld om de groei van jouw organisatie te verwezenlijken.

Wil je samenwerken met Kollektif Media?

We nodigen je graag uit om samen jouw mogelijkheden te bespreken. Boek hieronder een gesprek met onze oprichter Marcel Otto. Dan bespreken hoe een contentabonnement voor jou werkt en hoe je met onze hulp je eigen ‘newsroom’ vormgeeft.